Collect&Go viert zijn 25-jarig bestaan deze maand (mei 2025)
en dat doen ze door o.a. tal van prijzen weg te geven.
Bij elke aankoop krijg je namelijk een unieke code en wanneer je die online ingeeft, maak je kans op één van de vele zotte prijzen.
Ik vierde alvast mee met een lekkere en gezellige BBQ in onze tuin.
Deze zalmspiesjes met parmaham waren een groot succes bij mijn huisgenoten!
En EASY makkelijk om te maken!
Alle ingrediënten in één klik besteld natuurlijk via Collect&Go.
#proudambassador
Wat heb je nodig? (4p)
600 gr zalmfilet, 4 sneetjes parmaham, 4 grote kastanjechampignons, olijfolie, peper, zout, dille
(ik maakte kleine brochetjes, deze hoeveelheden maken zeker 4 grotere)
Hoe ga je te werk?
Snij de zalmfilet in dikke vierkante blokken.
Omwikkel een aantal blokjes zalm met de parmaham. (ik liet er dus ook enkele gewoon zo)
Rijg ze samen met een hele of halve kastanjechampignon aan een stokje.
Bestrijk met wat olijfolie, kruid met peper en zout en leg op de gril of BBQ.
Bak mooi gaar langs alle kanten en serveer met een takje dille.
Wij aten er o.a de heerlijke verse Griekse pastasalade van Collect&Go bij.

Smakelijk!
Blogpost in fijne samenwerking met Collect&Go.