Ik weet ondertussen dat jullie ook altijd ‘in the mood’ zijn voor échte comfort food, toch?

Ik alleszins wel. 😉

Wel, zoek niet langer, want het recept voor deze héérlijke ‘creamy pasta met broccoli en crunchy chicken’ staat NU hieronder.

Makkelijk te maken, weinig ingrediënten nodig en zoooo lekker.

Ik had een leuke samenwerking met Inex en ging aan de slag met hun room.

De 100% Belgische room van Inex maakt dit gerechtje dan ook helemaal àf

en…

is ondertussen deze ‘chef’s favourite’!

 

 

Wat heb je nodig? (4 personen)

400 gr pasta, 1 broccoli, 1 sjalot, 1 teentje look, 1 bakje kerstomaten, ½ bouillonblokje, 200 ml inex room,

400 gr kippenhaasjes, 1 ei, 2 eetlepels Dijon mosterd, handjevol cornflakes, olijfolie, maisolie, peper en zout

 

Hoe ga je te werk?

Kook de pasta en de broccoli beetgaar.

In het water voor de broccoli verkruimel je een half groentenbouillonblokje.

Snipper de sjalot en plet de look.

Fruit ze beiden in een scheutje olijfolie.

Klopt het eitje los met de mosterd en wentel er de kippenhaasjes door.

Laat even uitlekken.

Verkruimel de cornflakes en haal er de kip door zodat ze een mooi korstje krijgen.

Bak de kippenhaasjes krokant in wat maisolie.

Giet ondertussen de broccoli af en voeg deze bij de sjalot en look.

Overgiet met de room en laat eventjes zachtjes opkoken.

Kruid goed met peper en zout.

Giet de pasta af en voeg bij de saus, samen met de kerstomaatjes.

Meng alles goed zodat de romige saus over de pasta verdeeld zit.

Verdeel als laatste de crunchy chicken over je pastaschotel.

Simpel, maar lekker!!

 

 

Blogpost in smakelijke samenwerking met Inex.