Het is weer tijd voor een lekker lunchgerechtje hier bij Roeckiesworld.
EASY om te maken, maar écht #zotgoe!
Ik bedekte een toast met de heerlijke Flandrien Kaas Light (wat een geweldig product toch deze kaas!) en de combinatie met een frisse witloofsalade, de gebakken kalkoen en de Limburgse stroop is gewoon top!

De Flandrien Light werd 8 weken gerijpt op houten planken en is vol van smaak.
Lightkazen hoeven dus niet altijd in te boeten op smaak!
Zin in?
Let’s go!
Wat heb je nodig? (2p.)
twee dikke sneden brood (zuurdesem of bruin/granen), 2 stronkjes witloof, 1 eetlepel mayonaise, 1 eetlepel volle yoghurt, peper, zout, citroensap, 2 dikke (of 4 dunne) sneetjes Flandrien Kaas Light, 80 gr magere, gerookte kalkoenspekreepjes, 2 eetlepels Limburgse stroop
Hoe ga je te werk?
Snij twee dikke sneden van je brood en toast ze langs beide kanten.
Maak de witloofsalade door de harde kern van je witloof onderaan weg te snijden en het witloof fijn te snijden. Voeg de mayonaise, de yoghurt, het sap van een halve citroen toe en kruid goed met peper en zout. Meng alles mooi door mekaar.
Bak de gerookte kalkoenspekreepjes kort aan.
Beleg dan je toast eerst met de plakken Flandrien Kaas Light en lepel daarbovenop een goeie schep van de witloofsalade. Verspreid er de gebakken kalkoenreepjes over.
Verwarm kort twee eetlepels stroop zodat deze iets vloeibaarder wordt en lepel deze over je toast.
Werk nog af met wat preischeutjes. (optioneel)
Smakelijk!
Blogpost in fijne samenwerking met Flandrien Kaas.