Héérlijk simpel zijn ze, deze met makreel gevulde bio-eitjes.

Een lekkere appetizer voor tijdens je Paasbrunch.

En ik ben zo’n fan van makreel! Jullie ook?

Geloof me, deze klassieker zal iedereen aan (of rond) je tafel happy maken!

Wat heb je nodig?

4 bio-eitjes, 1 blikje makreel in eigen nat (100 gr), 1 eetlepel volle yoghurt, 1 eetlepel mayo, peper, zout, paprikapoeder

Hoe ga je te werk?

Je kookt eerst je bio-eitjes voor 8 minuten.

Je laat ze even schrikken onder koud water en je pelt ze.

Halveer ze en haal het eigeel er voorzichtig uit met een lepeltje.

Dat eigeel meng je samen met de makreel, de mayo en de yoghurt en je kruidt goed met peper, zout en paprikapoeder.

Prak het mengsel tot het heel fijn van structuur is (eventueel in je blender) en vul je halve witte eitjes met dit mengsel. (kan gewoon met een lepel of eventueel met een spuitzak)

Werk af met een takje kervel.

Smakelijk!

Blogpost in smakelijke samenwerking met #biomijnnatuur