Nog op zoek naar een leuk, eenvoudig én lekkere ideetje voor je paasbrunch?

Look no further then!

Deze zalig lekkere eimuffins met zalm, groene asperge en Maredsous Tradition will do the trick!

Lekker zo met die Maredsous die licht smelt binnenin je muffin…

Bakkers klaar?

Get baking!

Wat heb je nodig? (voor 4 stuks)

4 eitjes, 1 scheletjel gerookte zalm, 100 gr Maredsous Tradition (in blokjes gesneden), 4 groene aspergetips, 1 lenteui, peper en zout

Hoe ga je te werk?

Verwarm de oven tot 180 graden.

Kluts de eitjes met peper en zout.

Snipper het lenteuitje en snij de gerookte zalm in reepjes.

Voeg beiden toe aan het eimengsel.

Snij de Maredsous Tradition in kleine blokjes.

Vet een muffin- of cupcakevorm lichtjes in en verdeel het eimengsel over de 4 kuipjes.

Verdeel de blokjes kaas over de vormpjes en steek er telkens één aspergetip in.

Bak de eimuffins 10 minuutjes (max. een kwartiertje).

Serveer met nog wat extra lenteui en tuinkers.

Lekker!

Blogpost in smakelijke samenwerking met Maredsous Kazen.