Een nachtje weg in eigen land? Doen we vaak!

Altijd leuk om er ‘even tussenuit te zijn’, toch?

Ik zeg dan ook altijd: “work hard, play hard”.

Onze hoofdstad staat regelmatig op ons lijstje voor een nachtje weg.

Ja, ik hou van Brussel en ik kom er graag.

De straten, de winkels, de markten, de cafés en restaurants, de musea… altijd zoveel te zien én te doen.

We proberen ook ieder jaar in aanloop naar Kerst er wel eens een dagje of weekendje naar toe te trekken omwille van de gezellige sfeer.

Sympathieke Gilles van Hotel The Dominican en lieve blogvriendin Lizzy (van Lizzylizblog) nodigden Eva en mij deze keer uit, waarvoor hartelijk dank!

We verbleven ooit al eens in dit 4**** designhotel, lang geleden en waren dan ook blij nog eens terug te keren.

Dit fijne hotel is gehuisvest in de gebouwen van een voormalig klooster en werd gerenoveerd met respect voor die rijke geschiedenis.

Locatie is ook top, vlak achter de Muntschouwburg, dus rustig gelegen, maar wél in het hart van de stad!

Wat zijn volgens ons nu de 5 redenen om de komende weken een nachtje naar Brussel te gaan en te verblijven in The Dominican?

Well, here goes!

  • The Dominican is stijlvol! Lekker luxueus ingericht met een grootstedelijke flair. Mooie lobby en bar. Vriendelijke ontvangst en service!
  • The food and drinks are excellent! De barman schenkt je een lekker glaasje bubbels in of maakt je een killer cocktail in no-time. We aten ook in het restaurant van het hotel en waren zéér aangenaam verrast door de hoge kwaliteit. De rib-eye én de lobster pasta werden beiden gesmaakt! Alsook de goeie wijnselectie. 😉
  • Comfy rooms! Lekker ruime kamers en suites met àlle comfort, heerlijk zachte bedden en een fijne badkamer met lekker ruikende producten.
  • They serve a lovely breakfast! Altijd belangrijk voor ons dit en ja, het ontbijt bij The Dominican stelde niet teleur. Naast een uitgebreid ontbijtbuffet met alles wat je maar wil, kan je ook nog een aantal dingen à la carte bestellen. Die Brusselse wafel was… to die for!
  • Winterpret in Brussel is super gezellig! Echt waar, ik kan daar zo van genieten, die lichtjes overal, het klank- en lichtspel op de Grote Markt, de kerstmarkt, some people find it all a bit kitsch, maar helemààl mijn ding.

Je leest het, géén enkele reden om niet naar Brussel & The Dominican te trekken.

#zegdatderoeckiehetgezegdheeft

Thanks The Dominican for having us!