Op de blog probeer ik (net als op mijn Instagram) voor een leuke afwisseling te zorgen tussen receptjes/foodpictures en reisverhalen/travelpics en dat alles met nog wat family-topics er tussendoor.

Ik ga het volgend jaar zeker nog door hiermee en hoop dat ik jullie kan blijven inspireren!

Tijdens deze laatste dagen van het jaar kijk ik graag even terug op onze tripjes en reizen van het afgelopen jaar.

Kijken jullie mee?

januari: Londen

Londen is altijd een goed idee! In januari was ik er nog twee dagen voor een congres en profiteerde van de vrije tijd om een laaaange wandeling doorheen een deel van de stad te maken. We waren al een heel aantal keer in deze stad aangezien het écht een favoriet van ons is, dat lees je o.a. hier.

 

 

februari: Bilzen

We mochten restaurant Akko en het mooie hotel Martin’s Rentmeesterij gaan uittesten. Impressies daarvan lees je hier.

 

 

maart: Stockholm

De bestie woont in Stockholm en we gaan dan ook graag op bezoek bij haar in deze charmante stad die zowel in de winter als in de zomer veel te bieden heeft. Dat lees je o.a. hier.

 

 

april: Dordrecht en de Biesbosch

Samen met de kids trok ik een paar daagjes naar de mooie Biesbosch en Dordecht. We logeerden er in een supercool wikkelhouse.

Verslagje lees je hier.

 

 

mei: Aalst 

Als trotse ambassadeur van de regio Scheldeland trok ik samen met @byevamaria en de kids een weekendje naar Aalst en Dendermonde. Veel gezien en beleefd in deze leuke steden! Dat lezen jullie hier.

 

 

mei: Puglia

We werden uitgenodigd om een paar daagjes in het prachtige Ostuni in Zuid-Italië te verblijven. We genoten van de villa en verkenden de werkelijk prachtige omgeving, van Monopoli over Alberobello tot in Matera toe.

Alles daarover lees je hier.

 

 

juni: Roeselare

Samen met Jakob nam ik de trein en verkenden we het verrassend hippe Roeselare.

En dat deze stad absoluut de moeite is, dat lees je hier.

 

 

juli: Heuvelland

Traditiegetrouw trokken we met vrienden in juni richting het Heuvelland. Elke keer weer opnieuw weer is het genieten van de mooie landschappen daar én de vriendschap. We verbleven daar op een hele leuke en speciale camping, dat lees je hier.

 

 

juli: Tel Aviv

Samen met @byevamaria trok ik een paar daagjes naar het warme (zeg gerust: pokkewarme) Tel Aviv.

 Strand, lekker eten, het oude Jaffa en veel meer, dat lees je allemaal hier.

 

 

juli: Corfu

De Griekse eilanden zijn echt één van mijn favoriete bestemmingen. Corfu was mij nog onbekend, maar nu niet meer. Zo mooi! Super goed meegevallen dus. Dat lees je hier.

 

 

augustus: Durbuy

We werden uitgenodigd in het pittoreske Durby om het hotel en restaurant Le Clos des Récollets te komen ontdekken en werden niet teleurgesteld!

Verslagje staat hier.

 

 

oktober: Engeland, Broadstairs

Elk jaar proberen we toch minstens één keer het kanaal over te steken. Zo belandden we tijdens de voorbije herfstvakantie in het charmante Broadstairs en maakten er prachtige wandelingen. Meer info vind je hier.

 

 

Voilà, hopelijk kan het jullie ergens inspireren.

Op naar meer tripjes en reizen in 2020, zou ik zo zeggen!