I know, it’s hard to believe, maar Roeckiesworld ‘de blog’ bestaat 5 jaar!

Hoera!

Wat begon als antwoord op enkele vragen om de recepten van mijn eenvoudige bakreceptjes te delen, is uitgegroeid tot een goed gevulde ‘food-en travelblog’ met honderden makkelijke taartjes, cakes, wafels en tientallen uitstapjes en trips in binnen- en buitenland.

Vandaag kijk ik dan ook met veel plezier terug op alle fijne momenten die de blog mij in de loop van de voorbije 5 jaar heeft gebracht en vooral, de vele fijne ontmoetingen met leuke mensen.

Het allerleukste aan mijn blog en instagramaccount?

Dat is de interactie met jullie, de collega-blogggers en alle volgers!

Echt waar! Elke comment of reactie van jullie blijft leuk om te lezen.

Altijd fijn ook wanneer ik jullie op de één of andere manier kan inspireren, zij het om een taartje of een cake te bakken of een smakelijk en simpel gerechtje op je tafel te toveren, zij het om een leuk adresje uit te proberen.

En nu?

What’s next?

Mijn blog ‘draait’ momenteel super goed en dat is fijn.

Ik mag dan ook met heel wat leuke merken, mensen, partners en PR-bureaus samenwerken.

Maar natuurlijk is dit allemaal maar een heel klein onderdeel van wie ik ben en wat ik doe.

Jullie weten ondertussen wel dat ik schooldirecteur ben, niet bepaald een 9-to-5 job… to say the least (in mijn 17de jaar als – hopelijk nog steeds vakkundige en super enthousiaste – directeur ondertussen…), echtgenoot van @byevamaria (de allerliefste) en vader van drie leuke pubers.

Het combineren van dit alles lukte me tot nu toe altijd behoorlijk goed (en nee, ik heb niet meer uren in een dag) en het één geeft me nog altijd veel energie voor het andere én omgekeerd.

Toch voel ik meer en meer dat ik bepaalde keuzes zal moeten maken.

Welke precies, dat weet ik nog niet. Time will tell zeker?

Alvast dank jullie wel lieve volgers/collega’s om mij op mijn pad te blijven vergezellen, waar het ook heen zal leiden.

Ondertussen geniet ik graag verder van ‘het goeie leven’ en vier ik het leven en vier ik de blog

met een feestweek op mijn Instagram.

En mijn advies aan beginnende bloggers? (coming from an old man…)

Blijf dicht bij jezelf, heb geduld, ga uit van je eigen sterktes en focus niet te veel op wat anderen doen of op wat van jou ‘verwacht’ wordt en dan komen er ongetwijfeld mooie dingen op je pad.

Dikke kus

Roeckiesworld (Bart)

PS: laat gerust een reactie achter hieronder!