Veel mensen zijn in deze quarantaine dagen op zoek naar leuke en makkelijke receptjes.

Dat is o.a. duidelijk te merken aan de kijkcijfers van deze blog… waarvoor dank!

 

Koken in uw kot hoeft ook helemàààl niet saai (of moeilijk) te zijn!

Wat dacht je van Zwan worstjes op de BBQ?

De kans is groot dat je een blikje Zwan worstjes in je voorraadkast hebt staan, niet?

Zwan worstjes zijn trouwens één van mijn ‘guilty pleasures’… 😉

Je maakt er heel eenvoudig 4 lekkere ‘haute dogs’ mee die je even op de BBQ grilt om die lekkere gerookte smaak te bekomen.

Heerlijk bij dit mooie weer!

 

Dit zijn de 4 haute dogs die ik maakte:

Caesar salad dog

Italiaanse hot dog

Hot dog ‘Greek style’

Asian twist dog

 

 

Wat heb je nodig?

Voor de ‘Caesar salad’ dog gebruik je als garnish een handjevol Romeinse sla, een paar partjes hardgekookt ei, een paar schaafsels parmezaan en je werkt af met Hellmann’s ‘Smoky Caesar Salad dressing’. Een toppertje!

De ‘Italiaanse haute dog’ is naast het gegrilde worstje gevuld met een paar stukjes tomaat, een paar stukjes mozzarella, drie blaadjes basilicum en een flinke scheut Hellmann’s héérlijke Creamy Pesto rosso saus.

Voor de ‘Greek style’ heb je een paar zwarte olijfjes, een blaadje sla, gesnipperde rode ui, tomaat, een paar blokjes feta, een theelepeltje oregano en een lepeltje tzatziki nodig. Wedden dat deze haute dog jou een onmiddellijk vakantiegevoel in je eigen kot bezorgt?!

Verrassend van smaak is tenslotte zeker de haute dog met ‘Asian twist’ waarvoor je twee lepels Indonesische zoetzure groentjes (Atjar Tjampoer) gebruikt en afwerkt met wat gebakken uitjes (beide van Conimex) en een lepeltje chili-saus.

Zalig lekker!

Welke is jouw favoriet?

Dus steek dat vuur van de BBQ maar aan!

 

 

Tested ànd approved!

 

 

Samenwerking met Unilever. (Zwan/Conimex/Hellmann’s)