Zomer!

Dat betekent: ijsjes!

Niets leuker dan zelf je ijs maken, toch? En voor dit receptje heb je zelfs geen ijsroommachine nodig!

Als zuivelambassadeur trok ik naar de boerderijwinkel en ging aan de slag met lekker verse room.

De combinatie van heerlijk roomijs met framboos en munt met dan de stukjes stroopwafel er nog door is gewoonweg… top!

Proberen maar zou ik zeggen!

Wat heb je nodig?

350 ml verse slagroom, 250 ml gecondenseerde melk (1 blikje), 200 gr frambozen (ik gebruikte zowel verse als diepvries), een 10-tal mini-stroopwafeltjes, paar muntblaadjes

Hoe ga je te werk?

Klop de room in een tiental minuutjes lobbig samen met de gecondenseerde melk.

Snij de muntblaadjes fijn. Breek de mini-stroopwafeltjes in stukjes en plet een tiental frambozen lichtjes. Spatel dan alles samen met de rest van de frambozen voorzichtig door het roommengsel.

Kieper alles in een diepvriesdoos, deksel er op en een nachtje in de vriezer!

Serveer de volgende dag. (zet eventjes uit de vriezer vooraleer je serveert of schept)

Smakelijk!