Op zoek naar een snel, maar SUPER lekker gerechtje?

Look no further!

Deze zalige creamy pasta met een sausje van Maredsous dubbelroom zal iedereen verblijden!

Wij vonden dit pastagerechtje met kaassaus alvast top en ik denk dat het hier regelmatig op tafel zal verschijnen.

Wat heb je nodig? (4 personen)

450 gr pasta, 3 teentjes look (geplet), 250 gr champignons, 200 gr spinazie, 1 potje Maredsous dubbelroom, 1 scheut room, sap van een halve citroen, 100 gr. gerookte zalmblokjes, peper en zout, paar takjes dille

Hoe ga je te werk?

In een pot met ruim water kook je de pasta beetgaar.

Ondertussen verhit je een grote hapjespan en je fruit er eerst de look in aan.

Dan voeg je de spinazie toe en laat je die slinken. Champignons snijden en toevoegen om mee aan te stoven.

De romige dubbelroom van Maredsous en een scheut gewone room toevoegen en laten smelten in je pan.

Goed kruiden met peper en zout en nog het citroensap toevoegen, wat voor frisheid zorgt.

Je pasta afgieten en in je hapjespan onder de saus en de groentjes mengen.

Als laatste voeg je de blokjes gerookte zalm toe en je laat alles nog heel even doorwarmen voor je serveert en afwerkt met een takje dille.

Smakelijk!

Blogpost in fijne samenwerking met Maredsous kazen.